tiistai 4. helmikuuta 2014

Livbox ja päivän kynnet

Ihka ensimmäinen livboxini saapui tänään! Tilasin sen nyt kolmeksi kuukaudeksi. Ajattelin aina livboxin saavuttua ottaa kuvan tuotteista ja kuun lopussa kertoa mitä tuotteista tykkäsin (eli siis kuukauden ajan testailen niitä). 
Tänään piti esitellä ostoksiani, mutta se siirtyy nyt huomiselle.
 Päivän kynnet näyttää tältä. Tuo "valkoinen" rinkula on water decali ja sen sisään laitoin vielä glitterlakkaa. Tykkäsin näistä kynsistä paljon, mutta rinkulat oli hankala asetella kynsille. Kynnet olivat siis hankalan muotoiset ja aina jostakin nurkasta kuvio jäi vähän ruttuun. Näistä kynsistä oli hankala saada kuvaa, missä näkyisi kivasti tuo vihreän sävy.
Jostain syystä näistä kynsistä tuli mieleen runebergin tortut!

5 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :) mulla tuli mieleen jostain syystä riikinkukon pyrstön kuvioinnit :) Vitsi kun mäkin tilaisin ton livboxin, mutta se on tosi paha hajusteallergikolle, kun ei tahdo kaikki hajuttomatkaan sopia :( Mutta olen hengessä mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo vähän tulee riikinkukkokin mieleen, jos ois sininen toi lakka nii sitten vielä enemmän :D Joo, aika paljon on noita hajustettuja tuotteita tuossa boxissa. Jos sattuu tulemaan jtn hajusteettomia ja mielenkiintoisia tuotteita seuraavissa boxeissa niin voin lähettää sulle testiin jotain :)

   Poista
 2. Kiva että sieki tilasit boxin ja hauskat kynnet

  VastaaPoista
 3. Ihana livbox, toivottavasti ens kuussa taas hyviä yllätyksiä! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)