keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kynsimiitti 25.1.2014

Olin ensi kertaa kynsimiitissä ja kokemus oli mahtava! Suosittelen kyllä kaikille joita vähänkään kiinnostaa ja on mahdollisuus päästä kynsimiittiin mukaan. Miitti oli Pohjois-Pohjanmaan kynsiharrastajat facebook-ryhmän järjestämä. 

Yhteistyökumppaneina oli Mimax, Cesarsshop ja Adenina.
 Mimax lahjoitti kaikille neonglitterit, Cesarsilta oli konadin leimauspaketti kaikille ja arvontaan 3 leimauslaattaa ja 3 nail art kynää, Adeninalta kaikille alennuskoodit ja arvontaan 4 pakettia water decaleja ja Dependin Rough Sparkle lakka. 
Mukana miitissä oli 14 henkilöä ja osalla oli blogi ja tässä lista niistä:
Käykäähän lukaisemassa muitten postauksia, siellä enemmän kuvia! Itse en saanut kameraa mukaan, se oli poikaystävällä silloin käytössä. Ja Pinkki Pantteri blogissa näkyy yksittäiskuvat kaikkien kynsistä! 
Tässäpä kuvaa minun kynsistäni. Alla on tosiaan geelit kun raivostuin kynsien lohkeiluun näin talvella. Lakkaus on tehty teippauksella. Alla oleva glitter kimalteli kauniisti luonnossa, mikä ei valitettavasti kuviin välity.


8 kommenttia:

 1. Varmasti kiva miitti teilläkin =)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat kynnet oot tehny! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 3. Sun kynnet oli kyllä tosi kivat livenä, kimallus oli upea!:) Se on sääli, ettei kuvat onnistu näyttämään koko totuutta.
  Kiva kun olit mukana miitissä! Toivottavasti nähdään toistekin samoissa merkeissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja joo toivottavasti taas ensi kerralla pääsisi mukaan :)

   Poista
 4. Olihan meillä kyllä kiva päivä :)
  Ja ihanat nämä siun kynnet ^_^

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)