maanantai 1. heinäkuuta 2013

Ostoksia

Tuli ostettua tällaiset rintaliivit maxi-makasiinista. Nämä näyttävät enemmän bikineiltä, kuin rintsikoilta ja  ostinkin ne auringonottoa varten. Tuossa pienessä pussukassa on myös mukana olkaimet. 

 Nämä kuivashampoot ovat myös maxi-makasiinista. Nämä maksoivat euron kappale ja ostin testiin ne. En ole vielä ehtinyt niitä kokeilla, mutta kun testaan ne kerron sitten olivatko ne mistään kotoisin.
 Tilasin muutamasta nettikaupasta tuotteita. Piti tilata tuo suuri stamping juttu, koska kaikki ovat kehuneet sitä. Kynsinauhaöljy oli lopussa, joten tilasin sitä myös. Tilasin myös niittejä testiin ja tykkäsin niistä. Pitänee tilata ebaysta vähän suurempi satsi noita!
 Ostin myös tuota vanua kerän. Tuote oli aika pettymys, mutta pitänee nyt kulutella se loppuun ja tyytyä sitten kaupan pumpuliin.
Alla myös näkyy kolme geelilakkaa. Siinä on top coat, base coat ja yksi värigeeli. Kunhan ehdin nämä testata, niin teen niistä jutun.


 Minulla oli synttärit 23 kesäkuuta ja sain 30 euron lahjakortin seppälään ja 200 euron matkalahjakortin  poikaystävältäni!
 Sitten näitä lakkoja mitä tilasin! Kaikki päällys- ja aluslakat olivat loppuneet, joten tilasin niitä monta.
Nämä kynsilakat kotiutin. Ensimmäinen iso opi lakkani, essie lakkani ja a englandin lakkani! Ihan kivoja lakkoja ja varmasti tulee kuvia näistä kynsillänikin!



7 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia <3
    Miä tilasin ebaysta tommosen ison leimasimen ja toimii kyllä tosi hyvin vaikken hirveesti leimaile:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en oo ite tuota vielä päässy testaamaan, mutta kovat on odotukset muitten kehujen takia :)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja myöhäiset onnittelut

    VastaaPoista
  3. No kylläpä kelpais lahjakortit, niin pääsis shoppailemaan! :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, no sullahan synttärit kohta! Toivot vaan lahjakortteja!

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)