torstai 18. heinäkuuta 2013

Top 10 lakkani

1. A England - Fated Prince
Tässä linkki Lucy's Stash blogiin, jossa on mahtavia kuvia tästä lakasta.Tämä oli ensimmäinen A englandin lakkani ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olen mieltynyt harmaisiin lakkoihin, joissa on kimalletta. Lakka levittyy täydellisesti ja kuivuu todella nopeasti. 


2. O.P.I Die Another Day
Tästä pääsee The polish hideoutin sivuille katsomaan lisäkuvia lakasta. Tämä on ensimmäinen isokokoinen opini. Opin lakat ovat hyviä levittymään ja kuivumaan. Tämän punaisen sävy on kaunis ja aina kynsille laittaessa tulee sellainen luxus olo. 


3. Color Club Revvvolution

Tästä pääsee edeskynnet blogiin, jossa kuva lakasta kynsillä. Tämä oli ensimmäisiä color clubin lakkoja ja ihastuin tähän. Harmaat lakat vetävät minua puoleensa. Revvolutionista on ilmeisesti ilmestynyt uusi malli, joka on kimaltelevampi  kuin tämä vanhempi malli, 

4. Rimmel (60 seconds) Sky High 825
Tästä pääsee gilded nails blogiin katsomaan lakan oikeaa sävyä. Kamerani ei saanut ikuistettua tämän lakan kaunistä sävyä. Tämä on hyvin levittyvä ja kuivuva lakka hintaansa nähden. 

5. Wild & Mild Neon 
Tämä on aivan ihana räiskyvä väri. Levittyminen on hyvä, mutta kuivuu hitaasti. Jättää "geelimäisen" tuloksen kynsille, mistä pidän tosi paljon. Raikas ja piristävä sävy.

6. China Glaze Tinsel Town
Tästä päsee nailtastic blogiin katsomaan kuvia lakasta. Yllättäen taas yksi harmaa lakka pääsi listalleni. Tämä lakka on china glazen 2011 joulukokoelmasta. Lakka on ihana yksinään tai jonkun toisen lakan kaverina. Kuten kuvasta näkyy, lakassa on erikokoisia hileitä. 

7. Essie Mojito Madness
Tästä pääsee Chic-a-Deen blogiin katsomaan lakasta kuvia kynsillä. Tämä on ensimmäinen essien lakkani ja se oli taas rakkautta ensisilmäyksellä. Lakka levittyy hyvin, sävy on ihana ja kuivuu nopeasti. 

8. Nfu'Oh 38
Tästä pääsee Polish Policen sivuille katsomaan kuvia lakasta. Valitettavasti lakka oli Oulussa eikä täällä Kainuussa, joten kuvat jäi tästä ottamatta. Tämä on aivan ihana lakka tuomaan ilmettä kynsille. Olen käyttänyt varmaan puoli pulloa jo tätä! Mielestäni tällaisen lakan pitäisi löytyä jokaisen lakkahullun hyllystä.

9. Technic Carnival (Beauty Uk  Intergalactic 12)

Tästä pääsee beginners beauty blogiin katsomaan kuvia lakasta kynsillä. Lakkapullon vieressä on kaksi eri lakkaa! Arvaa kumpi on Technicin Carnival? Se on vasemman puoleinen. Oikealla puolella on Beauty Uk:n Intergalactic joka minun piti esitellä. Koska sekin lakka on oulussa, päätin kuvata Technicin lakan koska nehän ovat samannäköisiä! Ainut ero on, että Technicin lakka kuivuu huonommin.Tämä lakka näyttää yksinään tai toisen lakan kanssa mahtavalta.


10. Color Club Wham! Pow!
Tästä pääset Of life and laguer blogiin katsomaan kuvia lakasta kynsillä. Tämä on ihana lakka bileiltoihin, koska se hohtaa UV-valossa! Olenkin yrittänyt säästellä tätä bileiltoihin, koska en halua tämän lakan koskaan loppuvan!


Siinäpä ois tämänhetken suosikkilakat. Yllätyin itsekin, että listallani oli vain yksi punainen lakka. Punainen väri on lempparini ja omistan paljon punaisia lakkoja. Olisi kiva nähä muiltakin top 10 lakat!

1 kommentti:

  1. Ihan erilaisia lempilakkoja kuin mulla! Mun lempparit on pinkkejä, hopeita, kultaisia, glitterisiä tai minttuja :D

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)