tiistai 8. tammikuuta 2013

Sekava päivitys

Ylhäällä näemme minun kameralla otetun surkean kuvan ja alempana poikaystäväni kameralla otetun kuvan. Ostoksien ja kynsien kuvaaminen minun kamerallani ei ole ollut kovin mieleistä puuhaa. Nyt kun pystyn käyttämään poikaystäväni kameraa, kuvauskokemus on varmasti paljon miellyttävämpi! 

Tossut on ostettu Helsingin reissulta joulukuun alussa. Olen pitänyt niitä melkein koko ajan ja käytön jäljet alkavat näkyä! Himoitsin jo viime talvena tällaisia sisätossuja. Suosittelen lämpimästi kaikille vilukissoille!
Joulun alla aloitin villasukkaprojektin! Olen saanut varren tehtyä ja tänään alan värkätä kantapäätä. Nämä ovat ensimmäiset villasukat, jotka olen koskaan tehnyt. Ostin ihan liikaa lankaa, joten joudun tekemään ainakin kolme paria villasukkia! 
Kynsipostauksia ei ole luvassa vähään aikaan. Olin joulun töissä kaupassa ja kaikki kynnet päättivät lohkeilla. Tässä kuvaa tämänhetkisestä tilanteesta…Ps. Ideoita otetaan vastaan blogin ulkoasun muokkauksessa. Henkilökohtaisesti en ole vielä lämmennyt tämänhetkiselle ulkoasulle ja banneri ainakin muokkautuu erinäköiseksi!

6 kommenttia:

 1. Tuota ekaa wishlistiä ei saanut auki, mutta tokan sai. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, siinä oli joku virhe. Piti tehä uusiks ja poistaa vanha.

   Poista
 2. Tein juuri joulun aikaan villasukat tuosta samasta langasta! Olen ihan koukuttunut noihin raita- ja vastaaviin, monivärisiin lankoihin. <3

  Kaupassa työskentely käy kyllä kynsien päälle! Olen osa-aikaisena kassalla ja sen myötä kynnet lohkeilee järkyttävää tahtia. Varsinkin, jos sattuu tekemään useampia vuoroja viikon aikana. Se on tosi rasittavaa, kun haluaisi pitää kynnet pitkinä. Toivottavasti sun kynnet palautuu pian!

  VastaaPoista
 3. Millä langalla oot tehnyt noita villasukkia? Näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos! Voi olla, että joudun lankaostoksille...:D

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)