perjantai 18. tammikuuta 2013

Hair

Siitä on jo pari viikkoa, kun värjäsin tukan. Mutta tässä on nyt kuvia uudesta päästä. Ennen tukkani oli punainen (tai enemmän kuparinen). Nyt halusin tukan ruskeaksi ja ison "pinkin" raidan tukkaani. Raita on yllätys yllätys alkanut himmentymään. Seuraavaksi laitan koko pään ruskeaksi tai laitan raidan taas jollain räikeällä värillä.






Iittalan kastehelmi tuikku hiekka värinä. Sain tämän työpaikaltani joululahjaksi. Itse asiassa tykkään tästä sarjasta tosi paljon! Luultavasti alan keräämään tätä sarjaa, joten onnistunut lahja sinänsä! 


Nämä kirjat sain joululahjaksi. J. K Rowlingin paikka vapaana oli toivelahjalistallani. Minulla on vielä Riikka Pulkkisen kirja kesken, mutta sen jälkeen alan lukea tätä. Isältä ja Pikkuveljeltä sain lahjaksi piha ja puutarha kirjan. Siksi, että opiskelen hortonomiksi (eli minusta tulee pihojen suunnittelija tai rakentaja karkeasti sanottuna).

Tämän ei ollut tarkoitus olla joululahjapostaus, mutta tässä nyt muutama lahjoistani. Muita joululahjojani esittelen tässä vuoden kuluessa kun aikaiseksi saan.  Meinaa olla nimittäin niin kiire koulun kanssa, että ei ikinä ehdi tänne kirjoittelemaan :(




1 kommentti:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)