tiistai 31. joulukuuta 2013

uuden vuoden haaste

Päätin haastaa itseni vuodelle 2014! Eli haasteena on ottaa kuva joka päivä esineestä, asiasta, tilanteesta, ihmisestä tai mistä vain. Eli kuvia kertyy 365 kappaletta. Ajattelin julkaista kuvan aina täälläkin, jos en nyt päivittäin niin voisin joka viikko laittaa viikon kuvat kerralla sunnuntaisin. Ensin mietin, että joka päivälle olisi oma haaste kuvan kanssa mutta siitä saattaisi tulla liian hankalaa ja kuvausinto laantuisi.
Haastoin itseni myös piirtämishaasteella, koska piirtäminen on jäänyt liian vähälle. Eli joka päivä pitää piirtää yksi kuva johon aion arpoa aiheet kullekin päivälle, se lista tulee myöhemmin näkyviin jos päätän julkaista piirroksia täällä.
Toinen haaste minkä itseni kanssa solmin on tupakanpolton lopettaminen. Sekin alkaa uuden vuoden jälkeen, koska tupakan hinta nousee. Tämän haasteen kanssa olen kamppaillut aiemminkin ja sortumisia ihan varmasti tapahtuu, mutta kovasti aion kyllä yrittää!
Ja itselleni lupaan myös yrittää kirjoittaa tänne blogiin ahkerammin ja kuvat kynsiäni ahkerammin, vaikka kuinka olisi kiire ja tekosyitä.

Loppuun vielä muutamia kynsikuvia mitä en ole täällä joutanut julkaisemaan:
6 kommenttia:

 1. Miulla on kuvaushaasteen kanssa sama juttu ! :D Joka päivä pitää napata kuva, ja jossain vaiheessa otoksia pitää esitellä blogissakin. Kokeilin tätä kyllä marraskuussa siten, että päivitin Instagramia kerran päivässä. Jossain vaiheessa se rupesi kovasti tökkimään, kun ei oikein tiennyt mitä olisi kuvannut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää alku tuntuu hankalalta ku ei tiijä mitä kuvata :D

   Poista
 2. Ihanaa uutta vuotta :)

  Tosi hauska toi haaste :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat nui leivoiskynnet! :) <3 Minä taasen lupasin etten lupaa mitään, niinku viime vuonnakin ;) Onnistuin yllättämään itseni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä en oo pitkään aikaan lupaillu niin ajattelin nyt :D

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)