torstai 24. lokakuuta 2013

Blogihiljaisuus ja kynsilakanpoistoaine

Olen ollut aika hiljaa blogini kanssa ja en ole kuukauteen jaksanut lukea muittenkaan blogeja. But I am back! Järkyttävä määrä koneella kuvia, mitkä pitäisi nyt teidän kanssanne jakaa joten eikun hommiin!

Moni on varmasti nähnyt tällaisen purnukan Gina Tricotilla. Ostin tällaisen testiin ja ajattelin nyt kertoa mielipiteeni. Hinta taisi olla vähän päälle kuusi euroa jos oikein muistan. Purkki on ihan kivannäköinen ja ei kovin kallis jos vertaa muihinkin samanlaisiin tuotteisiin.
Alla näkyy tulos yhden pyöräytyksen jälkeen. Eli hiekkalakat irtosi tosi hyvin ja toisella pyöräytyksellä sormet oli puhtaat! Ainot huono puoli on, että sisällä oleva sieni alkaa hajoilemaan nopeasti. Kannattaa siis tehdä jonkun paperin päällä puhdistus, että sienisilpun saa siivottua helposti. Pitäisi testata myös Maybellinen tuote ja kokeilla tehdä tuommoinen itse ja vertailla sitten tuloksia. 
 Sitten tällainen hutiostos glitteristä! Tämä hiusliitu maksoi n. 8 euroa ja oli todella kätevän näköisessä purnukassa. No päätin sitten testata tuotetta ja sitä on ihan sikavähän tuossa purnukassa! Oli kyllä äärimmäisen pettynyt olo tähän tavaraan hintaansa nähden eli en suosittele kyllä kenellekkään. Parempi hintalaatusuhde kun ostaa kaupasta niitä ihan tavallisia väriliituja ja tekee niillä raitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)