torstai 6. kesäkuuta 2013

Aurinkoihottuma + Leopardikynnet


 Halusin jakaa kuvan aurinkoihottumastani. Tämä on ensimmäinen kesä, kun ihoni oirehtii näin. Käteni ja polveni ovat täynnä ihottumaa. Tämä kuvaamani kohta on kädestäni ja se pahin kohta. Sitä kutittaa ihan vietävästi eikä aurinkorasvalla suojaaminen auta!
Auringonotto on niitä asioita mitä rakastan tosi paljon ja nyt näyttää siltä, että sitä pitää ainakin vähentää. Katsoin netistä vinkkejä ihottumaan. Olen rasvaillut näitä after sunilla joka päivä. Aion myös ostaa lasten aurinkorasvaa (suositeltiin jossain keskustelussa, koska niissä on fysikaalinen suoja) ja käyttää sitä säännöllisesti. Myös keskipäivän aurinkoa pitää alkaa välttelemään. Toivotaan, että ensi kesänä ihottumaa ei enää tulisi.
Moni on sanonut tänä kesänä saaneen aurinkoihottumaa ensimmäisen kerran. En ole perehtynyt asiaan, mutta tuumailin tuossa ystäväni kanssa josko uv-säteily olisi tänä vuonna erityisen voimakasta.

Sitten nämä minun leopardikynnet! Tykkään näistä tosi paljon, vaikka ensin ajattelin värien näyttävän pahalta yhdessä. Tällaiset voisin tehdä viikonlopuksi, mutta pirteimmillä väreillä. Tein nämä dotting toolilla. Ensin tein hopeat pallerot ja sen jälkeen "levittelin" mustaa kynsilakkaa hopeiden palleroiden ympärille.

Hiushaastetta en tehnyt tänään, koska piti taas koko päivä olla auringossa ja tehdä muita hommia. Hiukset olivat yläponnarilla kiinni koko päivän.

Ja valitettavasti minulla on ollut nyt tämän kesän kuvausvälineenäni vain bloggie (videokamera). Kamerani on Oulussa, mutta yritän saada sen tänne lähiviikkoina. Onneksi aurinkoa on riittänyt, jonka tähden kuvat ovat olleet edes jollain lailla onnistuneita. Bloggiessahan ei ole salamaa!

Ps. Viimeinen kuva oli jotenkin niin hassu, että halusin jakaa sen teidän kanssanne! 

2 kommenttia:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)