maanantai 12. marraskuuta 2012

Yashiro mart


Yashiro mart myy japanilaisia herkkuja ja karkkeja maailmanlaajuisesti ja sitä pyörittää japanilainen aviopari! Kaupasta löytyy suolaisia herkkuja, makeita herkkuja ja hauskoja ruoanrakennussettejä. Ensimmäisen kerran  kuulin tästä kaupasta, kun Mella haki blogissaan tilauskaveria. Mukaan tilaukseen lähti myös Kati.

Tilasin vain muutaman paketin kokeiluksi, koska en ole ennen maistellut japanilaisia herkkuja ja yleensä eri puolella maailmaa makumieltymykset ovat erillaisia joten herkut eivät välttämättä maistuisi kovin hyvälle.


Tämä kuva on Mellan ottama ja kuvassa näkyy kaikki tilaamani herkut ja muutama kaupanpäällinen.Crunky (Crunch Puff Chocolate Bar)oli melko normaalin makuista ja hyvää. Suomessa myydään samanlaista suklaata, mutta nyt en saa mieleeni, että minkämerkkistä se on. 
Nämä(Kotsubukko Rice Crackers) ihmepapanat maistuivat popparin, sipsin ja palaneen sekoitukselle. Ei kovin herkullisia. Sipsimäisiä
Nämä (Takoyaki Snack – Otafuku Sauce Flavor) pallerot olivat aika järkyttävän makuisia. Koirakaan ei suostunut syömään ja meidän koira syö mitä vaan. Eli en suosittele, ellei pidä mausteisen epämääräisestä mausta. Sipsimäisiä.


Nam nam nam. Olisinpa tilannut näitä (Watapachi – Melon Soda) monta pussia! Hattaraa johon on sekoitettu poks (poksuvat suussa) karkkeja. Vesimelonin maku oli hyvä.


Pocky tikut (Pocky – Almond Crush) yllätys yllätys olivat hyviä! Harmittaa kun en näitäkään tilannut montaa erillaista! Näitä kannattaa ehdottomasti tilata. 


Noodeli "sipsit" (Baby Star’s Crispy Noodle Snack – Chicken) eivät olleet kovin erikoisia. Maistuivat maustetuilta nuudeleilta. Pitänee kokeilla näitä ihan ruoka-annoksena, jos sitten maistuisivat.


Sitten oli vielä kaupanpäälle tällaisia maitokarkkeja ja keksi. Keksiä en ole maistellut, mutta tuskin maistuu kovin erikoiselle. Maitokarkit olivat hyviä ja maistuivat samalle kuin suomessakin!
Ps. Tässä kuva liituvärjätystä raidasta. Punainen raita oli hävinnyt tukkaani joten en saanut siitä kuvaa ja keltaisen raidan kuva oli niin huonolaatuinen ettei siitä mitään selvää saanut. Tukka on hieman käkkärällä, koska se oli nutturalla yön yli. Tukka oli kamalan tuntuinen, mutta väri näkyi kiitettävästi. En aio kyllä toiste liiduilla värjäillä tukkaani! (aiempi postaus liituvärjäyksestä)

2 kommenttia:

  1. kivan tilauksen sinä myös tehnyt Yashiro Martiin:)
    Noi pockyt näyttää hyviltä!!:)

    VastaaPoista
  2. Nauroin "koirakaan ei syönyt"! :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)