tiistai 3. huhtikuuta 2012

Mielensäpahoittaja

Tuomas kyrön mielensapahoittajan on oiva kirja luettavaksi tylsiin iltoihin! Poikaystäväni sai sen joululahjaksi jo muutama vuosi sitten. Suosittelen lämpimästi kaikille, pojille ja tyttöille! 
Mielensäpahoittaja on vanha ukonkäppänä, joka pahoittaa aina mielensä erinäisistä maailman asioista. Kirja on täynnä monologeja, jotka alkavat kyllä minä niin mieleni pahoitin. Kun luet ensimmäisen monologin, on kirja pakko ahmia loppuun. Kyrö kirjoittaa nerokkaasti ja koukuttaa lukijan tarinaan ja saa vieläpä nauramaan ja ehkäpä hiukan miettimäänkin asioita. Kirja on myös oiva lahja miehille, jotka eivät lue, nimittäin tämän kirjan kyllä lukevat. Poikaystäväni ei ole kirjojen ystävä, mutta kun luin hänelle yhden monologin kirjasta, jouduin lukemaan hänelle loputkin! :D On aivan varma että aion hankkia Kyrön muutkin kirjat, tässä on nimittäin yksi loistava kynäilijä muiden hyvien suomalaisten kirjailijoiden joukkoon!


Kiitos Kyrö!
Gina tricotin tilauksenikin saapui, tilasin paaaljon valkoisia juttuja! Huono väri tällaiselle sottapytylle! Mutta tällasiapa tilailin: 
Muutama paita lähti takasin ja valkonen vyö.


Sitte vielä tämmönen hauska biisi piristämään kaikkien päivää! 1 kommentti:

  1. Kivoja ostoksia!
    Ja tuo kirja kuulostaa ihan hiton hyvältä, vaikken sitä varmaan koskaan tule lukemaankaan, koska laiska (siis lainaamaan/ostamaan/hakemaan)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)