maanantai 19. maaliskuuta 2012

Twilight aamunkoi osa 1.

Katsoin twilight aamunkoi osa ykkösen eilen. (http://www.imdb.com/title/tt1324999/) Ja tykkäsin siitä. Muistan kun näin twilight leffasarjan ensimmäisen osan leffateatterissa, olin aivan sekaisin sen jälkeen. En ollut lukenut tai tiennyt mikä tämä twilight juttu oli kun menin leffaa katsomaan, tuskin moni muukaan, mutta mitä se saikaan aikaiseksi, täydellisen sekoamisen. Minun piti heti ostaa kaikki kirjat ja luin ne hullun lailla läpi. Ahmin kaiken, mitä vain pystyin twilightista. Voi sitä huumaa.
Ja nyt sain ilon katsoa leffasarjan toiseksi viimeisen osan. Muistan kun elokuva ilmestyi, miten se haukuttiin lyttyyn ja kiduttavaksi elokuvakokemukseksi, mutta itse en samaistunut näihin tunnelmiin. Elokuva oli ihan hyvä ja eikä se minusta ollut kiusallista katsottavaa. Eihän se tietystikkään aiheuttanut samanlaisia tunnepurkauksia kuin ensimmäinen osa (eikä kyllä muutkaan jatko-osat) mutta harvassa elokuvasarjassa samaa tunnelmaa pystytään kantamaan läpi kaikissa elokuvissa. Siispä julistan aamunkoi osa ykkösen katsottavaksi! 


ps. On ehkä pakko alkaa lukea nuo kirjat uudestaan läpi tai hankkia stephen meyerin uusin kirja kokoelmaani: :)2 kommenttia:

  1. Vasta näin jossain Kajaanin marketissa, että epäilys (4,95) houkutus (4,95) uusi kuu (4,95) ja aamunkoi (19,95)... olin vähällä ostaa ne mitkä puuttui, mutta odotan kunnes kaikki on kaupassa ja niistä varmasti tulee joku setti :)
    ps. samaistuin tunteisiisi.

    VastaaPoista
  2. no hyvä että joku ees :D hahah, vaikka oon lukenukki ne kirjat ja elokuvat ei oo samanlaisii nii silti tykkään kummistakin.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)