torstai 17. marraskuuta 2011

Tein nämä kynnet eilen, enkä tajunnut kuvata niitä hyvässä valossa joten kuva on hieman heikko. Saa nähdä miten tuo sininen lakka irtoaa sormista. Tein täplät konadin laatalla ja peukaloissa on tarrat.


Shoppailin tänään myös vähän meikkejä. Huulikiiltoja yllättäen ja vähän muutakin

Tämä lorealin huulikiilto oli niin houkuttelevan värinen. Harmi ettei väri näy niin kauniisti huulissa. Eikä ollut testeriä mistä olis voinu testatakkaan :( Mutta eiköhän tätä tule käytettyä. Lorealin glam shine fresh, aqua lychee:Sitten ostin Rimmelin vinyl max huulikiillon. Rimmelistä en paljoa perusta mutta ihastuin näihin uusiin huulikiiltoihin =) Väri on Goddess:


Ostin myös tällaisen lumenen luomivärin. Ajattelin tätä kokeilla ehkä pikkujouluihin :)Olin vähän pettynyt tuohon pinkkiin sävyyn.Se ei ollut niin kirkas ja tarttuva, kuten tuo sinisen sävy esimerkiksi. Elikkä lumenen natural code trio eyeshadow, jolly väri:Löysin myös tällaisen poskipunan. Elikkä maybellinen dream touch blush. En oikein osaa käyttää noita puuteri poskipunia niin ajattelin kokeilla tällaista voidemaista vaihtoehtoa :)Semmosia heräteostoksia tänään :) Huomenna luultavasti kuvamateriaalia pikkujoulukynsistä ja vaatteista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)